مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد همسر به شیره، طلاق، بدرفتاری،دست بزن،بددهنی،نداشتن اعتماد و رفیق بازی

سلام من سه ماهه خانه دار هستم دوسال در دوران عقد بودم که ازهمان شب اول شوهرم ذهنیت بد برام ساخت از گذشته و دوست دخترش و رابطه جنسیشون و اینکه میاورده خونه مادرش برام گفت حتی همه یادگاریا و نامه و همه چیزش رو نگهداشته بود تا اینکه من ناراحت شدم و خانواده ها خبر دار شدن و به خاطر اونا همه چیو انداخت رفت
سال دوم دبیرستان بودم که به من گیر میداد همش اذیتم میکرد ولی در صورتی که من ذهنیتم نسبت بهش خراب بود
توی دوران عقد چند باری دست روم بلند کرد ولی من گفتم شاید مشکل از منه که رفتم رو اعصابش ولی تو این سه ماه خانه داری دائم بدرفتاری میکنه زیاد میره پیش دوستاش و فهمیدم که شیره میخوره و ناس میزاره و قرص میخوره که بتونه بخوابه و حتی سیگار گاهی وقتا
عکسهایی از زن و خواهر دوستش رو گوشیش دیدم که انکار کرد مال اونه تو ایام عقد سیم کارت مخفی هم داشته
و اینکه موقع ازمایش قبل عقد اولین ازمایش مثبت بود ولی میگفت نه فقط یه شب با دوستام نشستم کشیدم
ولی ما بعد ازمایش دوم که پاک بود برای عقد رفتیم و این شد زندگیمونه
حلقه ازدواجشو فروخته و میگفت نفروختم
وسایل خونه رو هم میشکونه مخصوصا وسایلایی و بابام برا جهیزیم خریده رو که من خیلی روش حساسم و عکسشو برام میفرسته هروقت میشکنه
من هم به دلیل همه این رفتاراش یکبار به خودم حق دادم و به پسرخالم پیام دادم که میدونم اشتباه کردم و اسکرین شات از شمارش رو گوشیم داره و فک میکنه من بهش خیانت میکنم و همش تکرار میکنه من 18سالمه شوهرم25سالشه
عاجزانه کمکم کنید الانم خونه مادرشوهرم هستیم برای اینکه شوهرم بزاره کنار همه چیووو ولی تهدید میکنه که اگ ترک کنم پاک بشم میفرستمت بری

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با توجه به شرابط سنی تون توصیه میکنم جهت مطالبه حقوق قانونی و یا اقدام جهت طلاق وکیل بگیرید .
درهرحال شما با توجه به شرایط حق طلاق دارید و قاعدتا با توجه به اینکه چه نوع طلاقی مد نظر دارید و اینکه وضعیت مالی همسرتون از بابت پرداخت مهریه به چه ترتیب باشه شرایط متفاوت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.می توانید تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر دلایل محکمه پسندی دارید می توانید علیه ایشان دادخواست طلاق دهید از اهرم فشار مهریه هم استفاده نمایید.جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاور تلفنی سامانه در ارتباط باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به دلایل و مدارک شما امکان دادخواست طلاق وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات می توانید دادخواست طلاق بدهید.