مشاوره حقوقی رایگان - خرید حواله خودرو غیر قابل صلح و عدم ایفای تعهدات فروشنده نسبت به تحویل خودرو

باسلام من دو ماه پیش حواله خودرو غیر قابل صلح که بعدا فهمیدم را به قیمت کارخانه خریدم و کل مبلغ رو به حساب فروشنده واریز کردم و قرارداد دستی بین خودمون نوشتیم و فروشنده متعهد شده خودرو به محض آماده شده در نمایندگی به من تحویل بده و معامله به صورت قطعی میباشد. الان فروشنده خودرو رو تحویل نمیده و میگه من پشیمان شدم و بایستی 60 میلیون پول بدی تا خودرو رو بهت تحویل بدم و بنده سه روز پیش اظهارنامه واسش فرستادم جوابیه نوشته من مبلغ 142 میلیون قرض الحسنه گرفتم و خودرو به شما نفروختم با اینکه من مبایعه نامه با دو تاشاهد و اثر انگشت ازش دارم و تمامی مبلغ رو به حسابش واریز کرده ام چیکار میتونم بکنم در ضمن 20 روز به تحویل خودرو مونده هنوز ولی من تو جریان نیستم چون ایران خودرو اس ام اس به صاحب حواله میفرسته. چطوری شکایت کنم تا به حقم برسم. ممنون میشم راهنماییم کنین ممنونم از زحماتتون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

متن مبایعه نامه شما قابل بررسی می باشد ولیکن در کل بایستی الزام به ایفای تعهد مبنی بر تحویل مورد معامله را از طریق دفاتر خدمات قضایی به صورت تقدیم دادخواست اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما نمیدانستید که حق فروش و صلح نداشته میتوانید به عنوان کلاهبرداری از او شکایت کنید و بعد از گرفتن حکم کلاهبرداری اقدامات دیگری انجام دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

قابلیت بررسی دارداز طریق مشاور تلفنی سامانه اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان کلاهبرداری می توانید شکایت کنید.