مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت برای جلوگیری از ملک مورد مزایده

سلام. ملکی را خریدم. بعد از خرید و قولنامه متوجه شدم وراث صاحب ملک از او و برادرانش شکایت دارند. صاحب ملک من و فرزندانش بیسواد هستند. وکیل وراث حکم مزایده وفروش آن را گرفت و رمز ایده آن رابه 1دهم قیمت به یکی از بستگان خود فروخت. درصورتی که صاحب زمین. من به دلیل نداشتن ثنا از هیچ کدام باخبر نبود. و صاحب زمین من از پدر خود صلح نامه قدیمی دارد. که به دلیل نداشتن آگاهی آن را ارائه نداد. الان وکیل من می‌گوید برای آنکه ملک شما بیشتر از این در معرض فروش قرار گیرد تامین خواسته بدهید. می‌توانید برای من توضیح بدهید. که چه کار باید بکنیم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیلتان هر چه گفته گوش کنید یا مدارک خودرا به وکیل دیگری بدهید مطالعه کند بعد نظر دهد، بدون مطالعه مدارک نمی شود پاسخ قاطع داد.