مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی و تهدید

سلام
یکی از اقوام از آلمان برای بنده و خانواده ام مزاحمت تلفنی ایجاد کرده و وقتی بلاکش میکنم از شماره دیگری پیام یا صدا می فرستد چگونه از حق خودم دفاع کنم خسته شدم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کیفری مزاحمت طرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شکایت مزاحمت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و نامبرده را محکم کنید.
هر چند که اگر قصد بازگشت به کشور را نداشته باشد نتیجه‌ای نخواهد داشت

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت مزاحمت تلفنی مطرح کنید خطوط مورد نظر بررسی خواهد شد.