مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی از خارج از کشور

سلام وقتتون بخیر،چند سال پیش یه شماره ای از فرانسه ک ایرانی مقیم اونجا هستند البته اینجوری گفتند به من پیام داد و ظاهرا به یه خانوم ک از اقوامشون بود پیام داادهدبود ک من گفتم اشتباه شماره گرفته ک ایشون چند بار پیام داد و درنهایت قبول کرد ک اشتباه کرده و متاسفانه من از سر کنجکاوی هر بار ایشون پیام داد جواب دادم وایشون از زندکی و روابط باز خانوادگیشون در ایران و خارج از کشور حرف میزدن و من چون میخاستم بفهمم کیه گوش کردم ولی یواش یواش احساس خوبی نداشتم چند باری بلاک کردم تو واتس آپ که با شناره های دیگه پیام دادن و من چون برای خانواده ام نگران بودم مجبور شدم از بلاک درشون بیارم مجدد ایشون همون روابط باز رو با تصویر و اینجور چیزها ارسال میکردن ولی چون من تو این مدت از خودم نشونه ای که اهل کجام یا اسمم چیه یا از این جور چیزها ندادم و اینکه با حرفاشون همراهی نمیکنم جدیدا منو تهدید میکنه ک کسی بنام مرتضی ک ظاهرا اصفهانی هست رو سراغ من میفرسته تا ابروی خانوادگی منو ببره یا ایجاد مزاحمت خانوادگی میکنه.و انواع توهین ها و حرفهای رکیک میزنه. خیلی نگرانم چون ماخانواده سنتی هستیم و من نباید اصلا جواب پیامهاشو میدادم ایشون توهم اینو دارن که من گولش زدم در حالی من از ایشون ک ادعای پولدار بودن میکردن هیچوقت در خواستی نداشتم و صرفا بخاطر هراس از خانواده ام جواب دادم البته اوایلش کنجکاوی باعث ادامه آشنایی شد بعد احساس خطر.حالا خیلی نگرانم بفرمایید چه کنم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، نگران نباشید در صورت تکرار موضوع میتوانید شکایت مطرح نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نگران نباشید
اگر شخص مزاحم شد از او شکایت کنید