مشاوره حقوقی رایگان - شکایت واهی

سلام.من یک هکتار زمین داشتم که نیم هکتارش رو به زن عموم دادم.بعد از چند سال شاکی شده که زمین کمه. و در دادگاه چون چند سال است سامان یا مرز بین زمین ما بهم نخورده در شورای حل اختلاف محکوم شد و سازش کردیم دوباره توی یک شهر دیگه شکایت کرده و گفته خانه وهمان زمین رو من تصرف کردم. در صورتی که من سند منگوله دار دارم ودر انجا زندگی میکنم. آیا میتوانم از ایشان به علت گرفتن وقت وناراحتی خودم وخانواده ام شکایت کنم .لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام رای سابق را به شعبه جدید ارائه کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

رای سابق را به شعبه جدید نشان دهید که سند دارید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارائه رای سابق دفاعیات خود را تکمیل نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رای سابق را به شعبه جدید نشان دهید که سند دارید.