مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی

سلام.وقتتون بخیر.من آزمون استخدامی وزارت بهداشت مرحله اول قبول شدم. با مدرک لیسانس قبول شدم و ارشد یکی از گرایش های لیسانس رو هم دارم.در مرحله دوم من رو به علت داشتن مدرک ارشد علاوه بر لیسانس فاقد شرایط اعلام و رد کردن. در شرایط احراز تحصیلی شغل محل انتخابی نوشته رشته x (لیسانس و فوق لیسانس). من لیسانس این رشته و یکی از گرایش های ارشد این رشته رو دارم. و نکته ی مهم اینه این رشته x اصلا ارشد ندارد و تنها گرایش های ارشد داره.
مسئولین مربوطه میگن ما باید حتما اسم رشته ارشد شما رو می‌آوردیم تا واجد شرایط بشید و چون نیاوردیم رد شدید. و گفتن برو دیوان شکایت کن و هیچ کاری نمیتونی بکنی.
من دیوان شکایت کردم بعد از یک ماه که پیگیری کردم میگن اندکی اشتباه از ما بوده ما داشتیم کارت رو درست می‌کردیم اما چون شکایت کردی و دیوان از ما استعلام گرفته و دیگه نمیتونیم کاری کنیم و باید منتظر نتیجه باشیم از دیوان و شما هم شانس زیادی نداری و دیوان در 90 درصد مواقع طرف دولت رو میگیره و شما رو کامل رد می‌کنه و دیگه کاری نمیشه کرد و حتی پیشنهاد دادم شکایت رو پس میگیرم و قبول نکردن.
الان سوالم اینه چقدر شانس دارم و حرف اینها در مورد به احتمال زیاد رد میشی درسته؟؟
و اینکه چون توی پرانتز جلوی رشته لیسانس اسم فوق لیسانس رو آوردن و این رشته ارشد مستقیم نداره به من که ارشد گرایش رو دارم این حق رو نمی‌ده که واجد شرایط باشم؟!؟
بعد مورد دیگه اینه که من جزییاتی که اینجا گفتم در مورد گرایش ارشد و .... رو تو شکایت دیوان نیاوردم آیا مسیولین دیوان خودشون کامل بررسی می کنم یا دوباره یه شکایت دیگه با جزییات ثبت کنم؟!

پاسخ ها :

آزمون استخدامی وزارت بهداشت استخدامی