مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد شراکت و سرمایه

با سلام اگر در قرارداد شراکت و سرمایه در ازای سرمایه گذاری مبلغی مشخص در قرارداد ، میزان سود به صورت عددی مشخص ( به تومان ) در انتهای مدت قرارداد ذکر شده باشد (میزان رقم سود دریافتی بیش از درصد سود بانکی است ) آیا ربا محسوب میشود ؟ و قرارداد ذکر شده مغایرتی با اصول حقوقی و شرعی ندارد ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
میزان سود در قرارداد باید بصورت تضمین سود قید گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.