مشاوره حقوقی رایگان - اتمام تاریخ قرارداد مستأجر

با سلام
خسته نباشید و خداقوت به تمام وکلای عزیز ی سوال داشتم خدمتتون میخاستم راهنماییم کنید بنده ی ملک دارم دست مستأجر هست ک دو ماه از تاریخ قراردادش تموم شده دست مستأجر مستاجر بلند نمیشه هی داره اذیت میکنه امروز و فردا میکنه میگه تا خونه پیدا نکنم بلند نمیشم من خودمم تو ی خونه دیگه مستاجر هستم ک اونم تاریخ قراردادش تموم شده منتظرم مستاجرم بلند شه برم تو خونه خودم اینم. بلند نمیشه از اونورم صاحبخونه خودم ک مستاجرش هستم خونش و میخاد هر کاری میکنم مستاجرم بلند نمیشه اذیت میکنه میگه برو شکایت کن راهنماییم کنید بخدا با پرویی میگه من خونه پیدا نکردم تو هم نمیتونی من و بلند کنی الان دو ماه رایگان تو خونه نشسته داره ب ریش من میخنده اجاره ماهیانه خونه ماهی 50هزارتومن هست ک من پارسال باطر شرایطی که داشتن اصلا اجاره بالا نگرفتم ازشون پنجاه میلیون ب عنوان رهن و ماهیانه بخاطر حلال حرامی گفتم ب عنوان اجاره ماهیانه 50هزارتومن بده با این خوبی ک کردیم الان داره این برخورد و. میکنه از اینورم صاحبخونه خودم هر روز در خونمه آبروم رفته بخدا خودم خونه دارم نمیتونم برم تو خونه خودم راهنماییم کنید چکا کنم چقد زمان میبره تا بتونم حکم تخلیه بگیرم ایا میتونم برا این دو ماه ک قراردادش تموم شده چیزی ب عنوان اجاره از رهنش کم کنم یا نه ممنون میشم بم کمک کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.