مشاوره حقوقی رایگان - فروش وکالتی ماشینی که سندش رهن سایپاست

ماشین صفر کیلومتر سایپا رو به صورت پیش فروش خریدم به دلایلی میخوام ماشین رو بفروشم به صورت وکالت 1 ساله که خریدار بعد از این که سند ماشین از رهن سایپا ازاد شد برای خودش تعویض پلاک بکنه و سند بزنه. میخواستم بدونم با وجود نوشتن قولنامه و وکالت نامه به نام شخص خریدار اگر مشکلی مثل خلاف و شکایت پیش بیاد من که صاحب اصلی ماشین هستم تا 1 سال میتونم با قولنامه و وکالت فروشی که دادم بهش خودمو تبرعه کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کاربر محترم پاسخ به سوال شما مفصل ونیاز به اخذ توضیحات تکمیلی می باشد تا راهکار مناسب حقوقی درجهت حفظ حقوق شما ارائه گرددلذا نیاز به گفتگو می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وکالت بدید و قرارداد بنویسید بعد شکایتی تصادفی چیزی باشه موتوانید به آن مدارک استناد کنید