مشاوره حقوقی رایگان - صیغه و ازدواج

سلام . دختر خانمی مطلقه بدون اطلاع خانواده صیغه شده است با شرط حق فسخ ان . حالیه خواستگاری برای ایشان آمده که مورد موافقت ایشان و خانواده میباشد . صیغه قبلی را فسخ کرده است . حالیه خانواده خواستگار و پدر ایشان اصرار به خواندن صیغه محرمیت تا زمان عقد دایم برای ایشان می‌باشند . با توجه به اینکه تا پایان زمان عده 40 روز مانده و ایشان نیز نمی‌تواند موضوع را مطرح کند آیا راهکاری امکان پذیر است ؟

پاسخ ها :

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

بدون منقضی شدن ایام عده ازدواج با شخص ثالث شرعی نمی باشد و راهکاری ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه زن در حال حاضر در عده دیگری قرار دارد لذا قرائت خطبه عقد محل ایراد قانونی بوده و علاوه بر آن دارای ضمانت اجرایی کیفری نیز می باشد