مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بعد از صیغه

سلام خانمی هستم 35 ساله موردی برام پیش اومده که ازدواج کنم ولی با آقای دیگری صیغه هستم. میخواستم بدونم اگه قبل 45 روز عده بخوام ازدواج کنم امکانش هست که استعلام بشه و ازدواج باطل بشه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صیغه نامه معمولا سند عادی است و در دفاتر اسناد رسمی ثبت نمی شوند ولی جانب احتیاط را رعایت کنید و صبور باشید تا دوران عده شما تمام شود تا از لحاظ شرعی هم مرتکب گناه نشوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از اتمام مدت عده می توانید نسبت به انعقاد عقد نکاح جدید اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خلاف شرع و قانون است
و اگر به هر دلیلی معلوم بشه ممکن است مشکل پیش بیاد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله اگر زوجه در مدت عده ازدواج نماید ، ازدواج باطل است