مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مغازه

سلام یک مغازه از پدرم به ما ارث رسیده که سند جدا نداره و با خانه پدری دارای یک سند هست چهار سال هست که به یک نفر اجاره دادیم از نظر قانونی سال دیگه می تونه از رفتن اجتناب کنه ؟ یعنی چون چند سال مغازه را اجاره کرده حقی از نظر قانونی پیدا میکنه که تخلیه نکنه و بعد ادعا مالکیت کنه؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر چنین ادعایی مسموع نیست از ناحیه ایشان در دادگاه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر شما قرارداد اجاره داشته باشید نگران نباشید
میتوانید درخواست تخلیه فوری مطرح نمایید و حکم تخلیه صادر خواهد شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر قرارداد اجاره تنظیم کرده‌اید در موعد مقرر باید تخلیه کند در غیر این صورت حکم تخلیه بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورت داشتن قرارداد به محض انقضا باید تخلیه نماید