مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

مستمری فرد فوت شده به چه نسبت بین پدر و مادر و همسرش تقسیم میگردد و تا چه زمانی پرداخت میگردد؟
در صورت درخواست مهریه توسط همسر متوفی ایا مستمری برای پرداخت مهریه به همسر متوفی اختصاص می یابد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرایط مستمری را پدر و مادر و شما به عنوان همسر متوفی داشته باشید مطابق قانون بیمه تامین اجتماعی 20 درصد متعلق به هر یک از پدر و مادر متوفب خواهد بود 50 درصد متعلق به شما و مابقی به صورت مساوی تقسیم خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
همسر 50 درصد و بقیه هرکدام 20 درصد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام 50 درصد سهم زوجه ، 20 درصد سهم مادر و پدر ، و بقیه هم بین همه تقسیم خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر شرایط مستمری را پدر و مادر و شما به عنوان همسر متوفی داشته باشید مطابق قانون بیمه تامین اجتماعی 20 درصد متعلق به هر یک از پدر و مادر متوفب خواهد بود 50 درصد متعلق به شما و مابقی به صورت مساوی تقسیم خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

50 در صد زوجه 20 درصد پدر و مادر بقیه تقسیم‌میشود.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

20 درصد متعلق به هر یک از پدر و مادر متوفب خواهد بود 50 درصد متعلق به شما و مابقی به صورت مساوی تقسیم خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مطابق قانون بیمه تامین اجتماعی 20 درصد متعلق به هر یک از پدر و مادر متوفب خواهد بود 50 درصد متعلق به شما و مابقی به صورت مساوی تقسیم خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
20 درصد متعلق به هر یک از پدر و مادر متوفی خواهد بود 50 درصد متعلق به شما و مابقی به صورت مساوی تقسیم خواهد شد.