مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

سلام خسته نباشید
بنده زمینی در اطراف منطقه مسکونی خریداری کرده ام با کاربری زراعی
جواز کسب نجاری دارم
برای شغل خودم به دنبال تغییر کاربری هستم زراعی را به صنعتی
تبدیل کنم
جهاد کشاورزی با در خواست تغییر کاربری مخالفت کرده
این زمین 20 سالی هست هیچ محصولی کشت نشده
1_ ایا راه دیگری وجود دارد که تغییر کاربری انجام دهم از طرف سازمان یا اداره های دیگر؟
2_ ایا امکان شکایت از جهاد کشاورزی وجود دارد برای تغییر کاربری زراعی به صنعتی برای کسب و کار
اگه راهی وجود داره راهنمایی کنید تشکر از همتون.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر فعالیت شما در راستای بهینه سازی محصولات کشاورزی باشد نیازی به تغییر کاربری ندارید . مثلا احداث گلخانه یا صنعتی مربوط به محصولات کشاورزی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باتوجه به اینکه شغل نجاری وایجاد کارگاه صنعتی در زمین کشاورزی برای شغل خود بهینه سازی محصولات کشاورزی تلقی نمی‌گردد حتما باید با اخذ مجوز اقدام نمایید در غبر اینصورت دارای تبعات حقوقی کیفری برای شما خواهد بود