مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال

با سلام تعداد 5خواهر و 2برادر هستیم که پدرمان سکته کرده و نمیتونه به درستی تصمیم بگیره.ایا راهی هست که سهم ارث دختر و پسر برابر بشه؟یا پسرها همون2برابر مال رو تصاحب میکنن؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با وجود پدر اصلا ارثی وجود ندارد که بخواهید سهم را مشخص کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قاعده ارث اصولاً پسر دو برابر دختر از ماترک ارث خواهد برد ولیکن پدر شما میتواند در زمان حیات خود نسبت به تقسیم اموال به صورت مساوی بین فرزندان اقدام نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از فوت پدر سهم فرزند پسر دو برابر است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بعد از فوت پدر سهم فرزند پسر دو برابر است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر هنوز که پدر زنده است ، هنوز که
ارثی وجود ندارد تا