مشاوره حقوقی رایگان - برابری تقسیم ارث بین فرزندان

سلام. اگر بخواهیم بعد از فوت میراثمان در نهایت به طور مساوی و برابر بین فرزند دختر و پسرمان تقسیم شود چگونه باید وصیت 1/3 از اموال را انجام دهیم که مساوات برقرار شود؟ منظورم به لحاظ ریاضی است. مثلا اگر 500 میلیون دارایی است و من به عنوان متوفی امکان وصیت برای یک سوم اموالم رادارم. چگونه 1/3 را مدیریت کنم که در نهایت به هر کدام از فرزندانم 250 میلیون برسد؟

پاسخ ها :

وصیت به تقسیم ارث مساوی بین دختر و پسر تقسیم مساوری ارث بین دختر و پسر وصیت ارث