مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام
پدر بنده دو باب واحد مسکونی و تعدادی زمین دارند و می خواهند دو باب منزل بعد از فوتشان در اختیار مادرم باشد و بعد از فوتشان به نسبت مساوی بین دختر و پسر نقسیم شود.

در مورد زمین ها هم به دلیل اشتراک با عموها و این که هنوز سهم الارث پدرم دقیقا مشخص نشده. آیا راهی وجود دارد که خواسته ی ایشان محقق شود و زمین ها هم بعد از فوتشان به طور مساوی بین دختر و پسرشان تقسیم شود.
چه نوع قراردادی تنظیم شود؟ باتوجه به این که فرد بر ثلث اموال بعد از فوت می تواند شرایط بگذارد.

پیشاپیش از پاسخگویی شما وکیل محترم سپاسگزارم.

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
وصیت تا یک سوم اموال امکانپذیر است میتوانند در زمان حیات صلح عمری کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر اسناد رسمی مراجعه شود و به تنظیم صلح‌ عمری در این خصوص مبادرت شود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم �کان تنظیم صلح عمر را وجود دارد اما بنده توصیه نمی‌کنم به دلیل مالیات بسیار سنگین آن راهکارهای دیگری با توجه به شرایط شما متصور است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند در زمان حیات اموال را بین فرزندان تقسیم کند و شرط کند تا زمانی که در قید حیات است املاک در اختیار وی باشند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام صلح عمرا به صورت رسمی از طریق دفترخانه انجام شود