مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت

با عرض سلام
اگر به کسی بگی تو پول منو خوردی و نفرینش کنی ولی مدرکی مبنی بر کلاهبرداری طرف نداشته باشی
آیا او میتواند برای نفرین و حرفایی مبنی بر تهمت شکایت کند و یک زن را برای شهادت بیاورد ایا دادگاه چنین شکایتی را قبول میکند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات شکایت نتیجه ای ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه چنین شکایتی قابل پیش بینی نیست.