مشاوره حقوقی رایگان - قمه کشی چاقو زدن و فحاشی

سلام
من در خیابانی در حال حرکت بودم که ماشینی در میدان سد راه کرده بود که بعد از بوق زدن و اعتراض به سد معبر اقدام به فحاشی نمود و سپس جلوی ماشین را گرفت و پیاده شد و اقدام به قمه کشی کرد. در این حین خودرو دیگری اقدام به پارک خودرو در کنار خودروی من کرد و من بین ماشین خودم و خودرو دوم محبوس شدم و راننده اول از جلو اقدام به تهدید من و مادرم که سرنشین خودرو بود میکرد و راننده دوم از پشت به ساعد دست چپم چاقو زد.
من فقط تونستم فرار کنم بعد فرار از پشت عکس پلاک پژو را گرفتم که وقتی فهمید عکس گرفتم به همراه پراید دوباره سد راه کردند و قصد ایجاد تصادف داشتند که از محل فرار کردم و به کلانتری پناه اوردم
فرصت تماس با 110 نداشتم و شاهدی جز مادرم ندارم
از دو پلاک شکایت کردم و به پزشک قانونی مراجعه کردم
یکی از پلاک ها بعد شکایت فک پلاک شده ولی برای یکی از پلاک ها کلانتری ابلاغیه فرستاد
سوالم اینه که جز عکسهایی که جلوی ماشینم رو گرفتن و شهادت مادرم مدرک دیگری علیشون نیست
ایا با این مدارک میشه محکومشون کرد؟
من به خاطر ضرب و جرح عمدی فحاشی و تهدید با قمه شکایت کردم و مادر به علت تهدید با قمه و فحاشی شکایت کردن

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله نگران نباشین قاضی احتمال زیاد محکوم میشه و یک نفر شاهد مادرتون رو ببرین و بجای یک نفر دیگه قاضی از علم خود استفاده میکنه و محکوم می‌کنه متهمین رو

یک وکیل

بله نگران نباشین

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام بله امکانش هست و بازپرس دستور به مرجع انتظامی میده که اگر اطراف دوربین مداربسته داره اونم بگیرن و ضمیمه پرونده کنن

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله امکان محکومیت می باشد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.ازگزارش پزشکی وعکسها وشهادت مادرتان میتوانید استفاده کنید واحتمال به نتیجه رسیدن میباشد