مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی ایثارگر

سلام بنده سال 97 و 98 و 1400 به صورت شرکتی کار کردم و میکنم. پدرم یک سال و نیم هم حضور داوطلبانه در جبهه داره آیا این قانون شامل من میشه؟ الان به من میگن چون سال 99 کار نکردی شاملت نمیشه؟ شاید یه نفر ده سال سابقه داشته باشه ولی 99 کار نکرده باشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی بله جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر سال 99 مشغول نبودید این قانون شاملدحال شما نمیشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخواست خود را ثبت نمایید در صورت عدم پذیرش از طریق دیوان عدالت اداری می توانید اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دیوان عدالت موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله صحیح است و متقاضی تبدیل وضعیت باید مشغول به کار باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید.