مشاوره حقوقی رایگان - عقد مبایعه‌ نامه صوری ارث

سلام.4تا برادر هستیم پدر ومادرمن امسال فوت کرده ویک آپارتمان 4واحده داشت که یکی از واحدها در اختیار برادر سوم و بقیه در اختیار پدرم بود الان دوتا برادر کوچکترمان یک مبایعه‌نامه به تاریخ سال 97در دست دارند که تا الان هیچ اسمی از آن نبوده وکاملا مشخص است که صوری است خود را ملاک هر 4واحد منزل میداند در حالی که قیمت وپول نه به حساب پدرم واریز شده نه مبلغ قید شده به ارزش منازل می‌باشد وکل دارایی پدرم همین منازل و2دستگاه ماشین تراشکاری که آنها رو هم صاحب شدن و4حبه زمین کشاورزی است که فقط همین زمین کشاورزی ومبلغ 700میلیون پول نقد برای تقسیم بین 4نفرمان مانده آیا پدرم می‌توانسته تمام این اموال و املاک را به این دوبرادرم بدهد وآیا باتوجه به اینکه پولی بحساب پدرم واریز نشده مبایعه‌نامه قانونی است و در حالی که پدرم کارفرما بوده دوبرادر با دستگاه های تراشکاری کار میکردم وبیمه آنها رو هم پدرم می‌پرداخته . لطفاً راهنمایی کنید چونکه من که پسر بزرگی هستم هم از خودم خانه دارم وهم کارمندم اما برادر دوم نه خانه دارد و هم بیکار است با سه تا بچه نمیخواهم حقش ضایع بشه.ممنون

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر به اصالت سند عادی ایراد دارید ایراد جعل کنید تا با ارجاع به کارشناسی و بررسی از شهود اثبات جعلیت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر قراردادها اصالت داشته باشند معتبرند.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام نیازمند وکیل متخصص هستید از طریق سایت مشاوره نمایید