مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدرم که فوت شده

من چندسال پیش از شوهرم طلاق گرفتم و یه دختر دارم الان پدرم فوت کرده تحت پوشش کمیته هم هست بابام دوماهی 3 میلیون بابت نیروگاه خورشیدی بحسابش واریز میشه میخواستم ببینم حقوق بابام به من میرسد یا بین هرچهارتا خواهر و برادر تقسیم میشه

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حقوق به فرزند دختر مجرد وفاقد شغل و پسران مشغول به تحصیل حدلکثر تا 25 سال تعلق میگیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بین همه ( در صورت وجود شروط ) تقسیم می شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

حقوق به فرزند دختر مجرد وفاقد شغل و پسران مشغول به تحصیل حدلکثر تا 25 سال تعلق میگیرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.فرزندان‌ متوفی‌ در صورتی‌ که‌ سن‌ آنان‌ کمتر از هجده‌ سال‌ تمام‌ باشد و یا منحصرا به‌ تحصیل‌ اشتغال‌ داشته‌ باشند یا به‌ علت‌ بیماری‌ یا نقص‌ عضو طبق‌ گواهی‌ کمیسیون‌ پزشکی‌ موضوع‌ ماده‌ 91 این‌ قانون‌ قادر به‌ کار نباشند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت مجرد و فاقد شغل و درآمد باشید مشمول مستمری خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مستحضر باشید حقوق به فرزند دختر مجرد وفاقد شغل و پسران مشغول به تحصیل حدلکثر تا 25 سال تعلق میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مجرد و شاغل نباشید به شما تعلق می گیرد.