مشاوره حقوقی رایگان - ضرر و زیان

سنگ کاری نمای ساختمان بنده را خراب کرده میخواهم از وی شکایت کنم اول اینکه راهش چیست ؟ و بعد بنده به عنوان کارگر 24 روز کمکش کردم نما طوری است که وقتی نور مخفی می اندازی کج بودنش مشخص می شود آیا می توانم خسارتم را ازش بگیرم ؟ ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری است و در صورت تایید کارشناس می تواند مطالبه خسارت نماید