مشاوره حقوقی رایگان - امتناع از فک رهن و تنظیم سند

سلام وقت بخیر بنده یکسال پیش خودرویی از یکس از اقوام گرفتم خودرو سند در رهن کمپانی بود کلیه مبالغ واریزی به ایران خودرو انجام بنا به درخواست شخصی که خودرو بنامش در اومده چون پول نداشت ثبت نام کنه مبلغی بعنوان حق سهم به ایشان پرداخت شد الان بعد از گذشت یکسال باتوجه به سررسید سه سال می بایست نسبت به فک رهن اقدام کنیم همکاری نمی کنه میگه خودرو مال خودمه من تو این مدت امانت دادم به شما استفاده کنید لطفا راهنمایی کنید راه حقوقی جهت احقاق حق بنده بفرکایید با تشکر

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

شما با استناد به مبالغ پرداختی و دو شاهد اثبات مالکیت کنید

یک وکیل :

باسلام -بامدارکی در دست دارید.اعم از قرارداد فی مابین و واریزی های صورت گرفته .دادخواست الزام به فک رهن و تنظیم سند رسمی ثبت نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست الزام به فک رهن و تنظیم سند رسمی ثبت نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به فک رهن و تنظیم سند رسمی تقدیم نماییم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به فک رهن و تنظیم سند رسمی بدهید.