مشاوره حقوقی رایگان - سلام بیع شرط

باسلام بنده در سال 96 طی یک مبایعه نامه مبلغ 65ملیون به برادرم دادم که 50ملیون ان را طی یک چک بین بانکی و 15میلیون دیگر را هم به صورت نقدی و خردخرد بهش داده بودم
و قرار شد اگر تا سال 97این مبلغ را به من برنگرداند نیم دانگ از مغازش را به من بدهد و سند بزند و تاکنون سرباز می زند و می گوید این پول ربا می باشد

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به انتقال خود را مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.به موجب قانون جدید اگر فروشنده نتواند در سررسید مقرر دیونش را به خریدار پرداخت نماید، خریدار بیع شرطی می بایست به دفتر تنظیم کننده سند مراجعه کرده و درخواست صدور اجرائیه نماید و پس ابلاغ اجرائیه و انقضاء مهلت های قانونی و پس از آنکه فروشنده باز هم نتوانست یا نخواست نسبت به پرداخت دیون خیر اقدام کند، ملک توسط اجرای اسناد فروخته خواهد شد و طلب خریدار به وی پرداخت و الباقی ‏به فروشنده تسلیم خواهد گردید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می بایست دادخواست الزام به انتقال خود را دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر سند رسمی به نام شما به عنوان بیع شرط گردیده است باید به دفترخانه تقاضای صدور اجرائیه نماید ولی اگر صرفاً توافق بوده و بر روی کاغذ شده است باید الزام ایشان را به نقل و انتقال از طریق مرجع قضایی خواستار شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مبایعه نامه رسمی باشد ، شما باید به دفتر خانه تنظیم کننده بیع شرط ، مراجعه و درخواست اجراییه نمایید تا به خریدار ابلاغ بشود
ولی اگر در سند عادی تنظیم شده باشد شما باید دادخواست الزام به انتقال سند رسمی را مطرح نمایید
و ربا هم محقق نشده است زیرا

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر قرارداد شما مکتوب شده است از طریق دادگاه شکایت کنید .
در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید و قرارداد را جهت بررسی ارسال نمایید