مشاوره حقوقی رایگان - حمل پارچه قاچاق

سلام و خسته نباشید
بنده با پیکان وانت 45طاقه پارچه اوردم خرم اباد گرفتم در مورد قاچاق بودن پارچه اطلاع نداشتم و صاحب بار به نوعی فریب داده الان 145 میلیون جریمه کردن با مصادره ماشین
صاحب بار هم داره بازی میده و نمیاد حالا می توانم شکایت کنم از دست اون؟؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

شما باید ثابت کنید بار برا شما نیست و مالک بار شخص دیگری هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید در جریان رسیدگی به پرونده اعلام می‌کرد که صاحب بار شخص دیگری است و شما هیچگونه علم واطلاعی در این خصوص نداشته اید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید