مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تبدیل تجربه کاری به سرمایه در مشارکت

سلام
قصد سرمایه گذاری در کار چاپ و نشر با یک نفر را دارم که ایشان حدود 12 سال تجربه و تعدادی مشتری دارد ولی من تجربه ندارم و قرار است دو نفری سرمایه را تامین کنیم.
برای 12 سال تجربه ایشان چند در صد از 100 میلیون کل سرمایه یا چند سهم از 100سهم را باید در نظر بگیرم و اصولا نحوه تبدیل تجربه به سرمایه چگونه است .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام توافقی است و میتواند اصلا هیچ درصدی تعیین نشود