مشاوره حقوقی رایگان - تصادف زنجیره ای

سلام. من در یک تصادف زنجیره ای 3 ماشینه، ماشین وسط بودم. به این صورت که خودرو اول به طور ناگهانی توقف کرد و منم که خودرو وسط بودم در نزدیکی خودرو اول متوقف شدم و با اون برخورد نکردم اما خودرو سوم با سرعت بالا به من برخورد کرد و باعث کوباندن ماشین من به ماشین جلویی شد. افسر هر خودرو رو مقصر خودروی جلویی کرد در صورتی که من خودم برخورد نداشتم و از شدت ضربه عقب به خوردو جلو برخورد کردم! خسارت زیادی و عقب و جلوی خودرو من وارد شده و حالا خواستم بدونم قانونی هست در شورای حل اختلاف که بتونم حقم رو بگیرم یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به نظر افسر راهور اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید به نظریه افسر راهنمایی و کروکی اعتراض نمایید و درخواست کارشناسی مجدد را نمایید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اعتراض کنید و درخواست کارشناسی مجدد نمایید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام می‌توانید نسبت به کارشناسی اعتراض نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت باید فاصله ایمنی رعایت می شد.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما می توانید به نظریه افسر راهنمایی و کروکی اعتراض کنید و درخواست کارشناسی مجدد نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به نظر افسر اعتراض نمایید