مشاوره حقوقی رایگان - افزایش بیش از اندازه شارژ پاساژ به نسبت پاساژ های دیگر

در جلسه سالیانه مجمع عمومی مالکین پاساژ تصویب شد که هر متر مربع شارژ از 37500 تومان به 55000 تومان افزایش پیدا کند در واقع مقدار شارژ مغازه من از از ماهی 500 هزار تومان به 925 هزار تومان رسیده است . و علاوه بر شارژ مبلغ 1850000 هزار تومان سالیانه به عنوان اندوخته برای مصارف اضطراری از هر مالک دریافت میکنند که سر جمع ، ماهیانه حدود یک میلیون صد هزار تومان هزینه برای بنده آب میخوره . این در حالی است که در مقایسه ، مالکین پاساژ های دیگر حدود 350 هزار تومان ماهیانه شارژ پرداخت میکنند و هیچ مبلغی به عنوان اندوخته پرداخت نمیکنند. لطفا راهنمایی بفرمایید . همچنین از پارکینگ پاساژ به طور خصوصی استفاده میشود و تنها مالکینی که پارکینگ خریدن میتوانند از آن استفاده کنند و مالکین دیگر ، مستاجران و مشتریان حق استفاده ندارند.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مجمع عمومی مصوب کرده است و باید پرداخت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که مجمع عمومی مالکین و متصرفین با اکثریت آرا شارژ را مشخص نمایند لاجرم بایستی بدان تمکین نموده و پرداخت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مطمئنم هستید که مبلغ اضافی دریافت می شود می توانید طرح دعوا کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

طبیعی است از پارکینگ فقط صاحبان پارکینگ میتوانند استفاده کنند مقایسه هم صحیح نیست

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اگر مطمئنم هستید که مبلغ اضافی دریافت می شود می توانید طرح دعوا کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر با تصویب مجمع بوده دو ملزم به پرداخت می باشید