مشاوره حقوقی رایگان - خانه فساد

با سلام خدمت وکلای محترم
من شخصی رو میشناسم که از فامیل های نزدیک من هستند ایشون در خانه ای زندگی میکنه که مربوط به خاله مرحوم من هست و پسر و همسرش هم سالها پیش فوت شدن و در زمان حیات خونه رو به اسم خواهر کوچکترشون زدن. این شخص که دایی بنده هست به مدت یک سال هست که در این خانه اقامت میکنه و چند زن رو در اونجا نگهداری میکنه و آقایون و پسرای محله هم در میزنن و پول میدن و میرن داخل هم مواد مصرف میکنند هم میفروشن و هم از زنان فراری و معتاد به جهت درآمدزایی استفاده میکنن. دایی بنده مصرف کننده مواد مخدر هست و و سابقا در‌ کمپ بستری شده و بدلیل حمل سلاح گرم دستگیر و زندانی شده. چند بار هم به پلیس زنگ زدن ولی هربار چندتا سرباز رو فرستادن و سربازها هم گفتن چیزی مشاهده نکردن. حالا با این اوضاع چکار باید کنیم؟ به چه ارگانی زنگ بزنیم؟ اطلاعات،مواد مخدر، یا... ؟

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با ستاد مبارزه با مواد مخدر تماس بگیرید. ضمنا در صورتی از گفته خود اطمینان دارید و و از حضور زنان در محل مطمین هستید میتوانید گزارش خانه فساد ب دادسرای محل بدهید..
مالک قانونی منزل نیز میتواند شکایت فساد مطرح نماید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.با ستاد مبارزه با مواد مخدر تماس بگیرید.