مشاوره حقوقی رایگان - گزارش خانه فساد و مواد کشیدن

سلام،یک نفردرکوچه ما که 3ماه پیش مستاجر اومده و از قرار یه زن طلاق گرفته تنهاست که خانه دوطبقه اجاره کرده و از روزی که اومده کلا رفتوامدهای مشکوک زن دختر، مردجماعت همش رفتوامد میشه از بعد از ظهر تا اخرشب،دوسه تا هم آزرده فروشهای شهرومعتاداخونه اون زن تنهامیرن،این روز روشن هست که رفتوامدها بخاطر فساد و موادکشی و این چیز است
می خاستم ببینم بطورناشناس چطورباکدوم اداره ارگان هماهنگ شم،تابریزن بگیرن اموالهم شایدکشف کنن؟فقط دوسه ساعت نامحسوس خودشان کنترل کنند،وضعیت رومیبینن