مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش آپارتمان

سلام
بنده مشاور املاک دارم ی ملک مشارکتی رو بدون گرفتن قرارداد مشارکت در ساخت برای سازنده یک آپارتمان پیش فروش کردم و قبلش رفتیم جلو در مالک پرسیدیم خودش گفت که ملکم رو مشارکت دادم به فلانی طبقه اول و دوم برای سازندست و طبقه سه و چهار برای منه و طبق گفته مالک قرارداد مشارکتم در بنگاه پسر مالک نوشتن و بعد یک سال هنوز سازنده واحدو تحویل نداده و ملک پسر مالک داره تکمیل میکنه و من و پیش خریدار الان دقیقا اطلاعی نداریم که اصلا قراردادی بین مالک و سازنده هست یا خیر؟
اگه قرارداد بین مالک و سازنده باشه پیش خریدار باید چکار کنه و اگه قرارداد نباشه باید چکار کنه؟
و پیش خریدار یا مالک میتونه از مشاور املاک شکایت کنند یا خیر یا اگه بتونن چه جرایمی برای املاک هست؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی کاملا پر تهدید است لازم است موضوع بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.