مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی طولی ملک مجاور

سلام مالک زمین مجاور ملک ما در حال ساخت میباشد که در قسمت طولی حدود 1 متر از نمای ملک ما جلوتر می‌سازد که به ایشان اعتراض کردیم و گفتن که از چسب نمای ساختمان ما همسو می‌سازد و ازوسط سازه حدود یک متر بابت ساخت بالکن پیشروی می‌کند آیا می‌توان نسبت به پیشروی طولی ایشان که حدود 1متر از نمای ملک ما جلوتر می‌سازد شکایت کرد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توان از طریق شهرداری اعتراض خود را اعلام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوا کنید.
از طریق شهرداری نیز می توانید پیگیری کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
از طریق شهرداری اعتراض نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید به شهرداری مراجعه نمایید و اعتراض خود را مطرح نمایید. و

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام وعرض ادب ابتدائا به شهرداری مراجعه واعتراض خود را ثبت نمایید در صورت عدم حصول نتیجه پس از تامین دلیل نسبت به طرح شکایت اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در کمیسیون ماده 100 شهرداری اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مانع حقوق ارتفاقی شماست بله. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید