مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام؛ از قطعه زمینی که 2000 متر میباشد 500 متر مهریه‌ می باشد حدود اضلاع مهریه به متراژ مشخص نشده است همسایگان در حدود اربعه سه ضلع در هر دو قطعه مشترک نوشته شده اما قطعه 2000 متری در یکی از اضلاعش دو همسایه دارد در قطعه 500 متری یک همسایه نوشته شده لطفا نحوه ی تفکیک را راهنمایی کنید که چگونه 500 متر را جدا کنیم

پاسخ ها :

ابراهیم پارسا مهر

ابراهیم پارسا مهر :

استان :

سلام. باید توافق کنید. در صورت اختلاف اگر ملک سند داشته باشد باید به اداره ثبت و اگر ندارد به دادگاه مراجعه کنید. عنوان دادخواست به دادگاه این است: اگر ملک سند دارد درخواست صدور حکم مبنی بر افراز ملک و در صورت عدم امکان افراز فروش آن و تسهیم مبلغ حاصله بین شرکا
در صورت عدم وجود سابقه ثبتی، عنوان دادخواست : درخواست صدور حکم دال بر تقسیم ملک و در صورت عدم امکان تقسیم فروش آن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه سوال بفرمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره ثبت املاک و شهرداری پیگیری کنید