مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر بزرگ به نوه

سلام.من 33ساله هستم و هیچ بیمه و شغلی ندارم و مجرد هستم.پدر بزرگ من بازنشسته شرکت نفت بودن.بعد از فوت ایشان حقوق به مادربزرگم رسیده و بعد از ایشان به مادرم.بعد از فوت مادرم مستمری بمن تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر تحت تکفل پدر بزرگ خود باشید هم اکنون نیز می توانید از مستمری ایشان استفاده نمایید در غیر این صورت خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
در صورت تحت تکفل بودن امکان بهرمندی از مستمری می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در قانون جدید نوه دختر تحت شرایطی میتواند از مستمری بهره ببرد