مشاوره حقوقی رایگان - سند صلح عمری

سلام. پدری، خانه اش را به همسر و یک دختر مجردش صلح عمری کرده (سه دانگ.سه دانگ). همسر دچار بیماری جنون میباشد.
1- آیا میتوان با داشتن گواهی محجوریت سند صلح را فسخ کرد؟!

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر اثبات نمایید قبل از صلح عمری پدر شما محجور بوده وحکم حجر وی صادر شود هرگونه معاملات بعد از صدور حکم حجر باطل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان صلح محجور بوده قرارداد باطل است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر در زمان صلح محجور بوده باشد قرارداد صلح باطل می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر در زمان عقد صلح محجور بوده باشد صلح باطل است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر در زمان محجوریت صلح نموده باشد می توان نسبت به ابطال اقدام نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با شرایطی عقد صلح ، قابل ابطال است
مدارک و مستندات باید بررسی گردد