مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن اجرت المثل پس از طلاق

سلام من مدت 28سال زندگی مشترک داشتم با وکالت طلاق حکم طلاق گرفتم در حکم طلاق گفتم صدتا سکه از مهریه و سایر حقوقم می خواهم. لیکن ده سال پیش همسرم منو با حیله برد دفترخونه نوشتم که 600سکه مهریه را گرفته ام و نوشته که در آینده حق شکایت در مورد مهریه را ندارم و از سایر حقوق احتمالیه بری گردیده است حال با توجه به اینکه بنده تک فرزند بودم و ایشان منو مجبور کرده خونه و مغازه پدرم و سایر اموال ایشان را هزینه زندگی کنم و مدرک دارم از این بابت چگونه می توانم حقم را بگیرم آیا می توانم اجرت المثل و نفقه گذشته و پول هایی که هزینه کردم را بگیرم. آیا جمله از پرداخت سایر حقوق احتمالیه بری گردیده است مانع نمی شود البته حتی یک نوشته دستی هم دارم که همسرم با دست خط خودش نوشته و دو اثر انگشت وامضا داره که من مهریه ام را بخشیدم باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مهریه و سایر حقوق مالی را در دفترخانه بخشیده باشید دیگر نمی توانید مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در صورت بخشیدن نمی توان رجوع نمود باز می توانید متن را ارسال نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ابرا نموده باشید حق رجوع از شما ساقط گردیده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ابرا کردید نمیتوان کاری کرد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتي كه تمام حقوق مالي خود را ابرا كرده ايد نميتوانيد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر ابرا صورت گرفته باشد ، غیر قابل رجوع است و