مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با سلام
من از سال 94 در شرکت مهندسی مشغول به کار بودم و قراردادم تا پایان خرداد امسال بود البته برای کلیه همکاران همینطور بود. ما 19 روز در سال میتونستیم مرخصی بگیریم که یه هفته برای عید میرفت و دوهفته هم برای کرونایی که گرفتم رفت دیگه مرخصی نداشتم مرداد ماه به دلیل خرید خونه مجبور بودم مرخصی بگیرم همین بهونه ای شد که کارفرما حقوق مردادم رو نریخت گفت باید سفته بدی چون فکر میکنیم کار پیدا کردی و میخوای بری و تاز مانی که سفته ندی حقوقی برات نمیریزیم منم استعفا دادم و دراومدم چندین بار تماس گرفتم و گفتن نمیدیم حقوق و عیدی و سنواتتو حالا می خوام بدونم شکایت کنم حق و حقوقم رو میتونم بگیرم ؟ و اینکه جریمه دیرکرد حقوق و سنوات و عیدی هم میتونم ازشون بگیرم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله از طریق اداره کار بابت حقوق و عیدی و سنوات شکایت نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما در اداره کار شکایت نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق قانونی خود را نمایید عیدی ، پاداش ، سنوات ، حق اولاد و ...