مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط با اتباع خارجی در تحقیقات ناجا

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده مصاحبه 2 ناجا رو یک ماه پیش تکمیل کردم و الان تو مرحله تحقیقات هستم و هنگام مصاحبه نام یکی از دوستانم را یک فردی که از تبعه افغانی بود معرفی کردم با اینکه این دوستم خیلی ادم با شخصیت و خوبی هست اخلاق کامل و نماز خونم هستش و بسیار صالح ...
حالا میخاستم بدونم که این مشکلی در امر تحقیقات ایجاد نمیکنه ؟؟؟؟

پاسخ ها :

استعلام حفاظتی واجا استخدام ناجا