مشاوره حقوقی رایگان - حفاظت استخدام ناجا

سلام خسته نباشید .
برادرم ماشینش شاکی داره الان ماشین رو گرفتن پارکینگ بعد گواهینامه من دستش بود برامن مشکلی پیش نمیاد که در استخدامی رد بشم ؟

پاسخ ها :

رحمان شعبانی

جناب آقای رحمان شعبانی :

سلام. چه شاکی دارد؟ گواهینامه شما را ارائه داده است؟ سوال مبهم است اما آنچه برداشت میشود نگران نباشید مشکلی برای شما نخواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال مبهم است .لطفا واضحتر بیان نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر از گواهینامه شما موردسوء استفاده قرار بگیرد و ایشان خود را به جای شما معرفی نماید هم جنابعالی وهم ایشان به مشکل خواهید افتاد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. ظاهرا خیر مشکل خاصی ایجاد نخواهد شد مگر

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورتی که ازگواهینامه شماسو ءاستفاده نموده باشدهم ایشان وهم شمامسوول می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
در صورت عدم سواستفاده خیر مشکلی نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر اینکه ثابت شود با سونیت اینکار را کرده باشین

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

سوالتان را از طریق مشاوره تلفنی میتوانید مطرح کنید

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
نه مشکلی نیست چون به صرف بودن گواهینامه شما در آن‌ ماشین یا دست کسی جرم نیست