مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن متهم مجهول المکان

در خصوص یک پرونده کیفری رابطه نامشروع با وجود در دست داشتن مدارک و شواهد کافی برای اثبات جرم و با توجه به اینکه قاضی بدوی قبلا یکبار برای متهم قرار منع تعقیب صادر کرده که قضات دادگاه تجدید نظر آن را رد کرده اند. متهم مجهول المکان است. جلسه رسیدگی بعد از نقض قرار این موضوع را مطرح میکنند که باید برویم و ظرف مدت 20 روز آدرس متهم را پیدا کنیم. آیا وظیفه پیدا کردن متهم با شاکی است؟ اگر پیدا نکنیم چه میشود؟ با توجه به اینکه قضات دادگاه تجدید نظر از رای او خورده گرفته اند و قاضی باید رای صادر کند.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درهر صورت اعلام آدرس وظیفه شاکی می باشد در صورت عدم شناسایی آدرس می‌توانید نسبت به مجهول المکان نمودن وی اعلام نشر آگهی اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله شاکی باید آدرس متهم را پیدا کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید آدرس متهم را به دادگاه اعلام نمایید
و میتوانید