مشاوره حقوقی رایگان - تهمت تخریب اموال

بعد از استرداد جهیزیه، همسرم وسایل منزل که متعلق به خودش بوده تخریب کرده و به دروغ عنوان کرده 3 شاهد هم داره . شاهدها 1نفر اعضای خانواده اش و 2 نفر کارگر هستند و اظهاراتی به دروغ نوشتند. چطور میتونم ثابت کنم تخریب کار من نیست ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید شهود را جرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما هم می توانید شهود معارض معرفی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما هم باید شهود خود را به دادگاه ارائه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما هم شاهد دارید اقامه کنید اگر نه شهود وی را جرح کنید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما هم شهود آنها را جرح و اظهارات شهود خود را به دادگاه ارائه دهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما بایستی شهود خود را به دادگاه معرفی نموده و شهود آنها را جرح نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام شما بایستی شهود خود را به دادگاه معرفی نموده و شهود آنها را جرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما هم شهود آنها را جرح و اظهارات شهود خود را به دادگاه ارائه دهید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بايستي دلایل و شهود معارض بیاورید مبنی بر اینکه در آن روز که شاهد های ایشان ادعا می‌کنند، شما آنجا نبودید و در جای دیگر بودید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
جهت رد ادعا به شهادت شهود استناد نمایید