مشاوره حقوقی رایگان - گزینش نیروی انتظامی

سلام بنده ساکن استان سیستان و بلوچستان هستم دنبال یک وکیل میگردم چه در استان خودمون چه در تهران رفتم واسه نیروی انتظامی ثبت نام کردم تمام مراحلش رو طی کردم بعد گذشت 3هفته از تحقیقات پدرم رو گفتن بیاد واسه انگشت نگاری چندتا پرونده داشته اونم نه پرونده های مهم 37سال از اون پرونده ها میگذره الان به خاطر همون پرونده ها منو رد کردن دنبال یک وکیل هستم که بتونه مشکلمو حل کنه چون اگر پدرم کاری کرده به من ربطی نداره خواهشا کسی بود کمکم کنه.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پشتیبانی می توانید با وکیل شهر خودتان یا تهران تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در دیوان عدالت شکایت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در دیوان عدالت شکایت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می توانید از طریق دادراه بابنده تماس بگیریدتامشاوره لازم صورت گیرد