مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک سند شش دانگ

باسلام و احترام. بعد از درخواستی که اینجانب برای ساخت دیوار (پیرامون زمینی که در مجاورت یک ساختمان نوساز قرار دارد) ارائه دادم، شهرداری بر اساسِ نقشه یک دوهزارم، ادعا کرد که ساختمانِ مجاورِ زمین، حدود 20 متر مربع وارد حریم و محدوده زمین اینجانب گردیده و براین اساس، از صدور مجوز ساخت دیوار امتناع نمود.
در شرایط یاد شده؛ آیا من میتوانم با مراجعه به سازمان ثبت اسناد، تفکیک زمینم را به نحوی درخواست نمایم که برای 20 متری که مالک ساختمان مجاور وارد آن شده، یک سند و برای بقیه زمین، یک سند دیگر (هر دو شش دانگ) صادر شود؟
باسپاس

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر،در تفکیک یک زمین را به قطعات کوچکتر و قابل فروش تقسیم می کند نه یک سند را دو سند کنند.