مشاوره حقوقی رایگان - شخص دارای محکومیت مالی موثر . میتواند تاجر باشد؟

آیا شخصی که دارای پیشینه کیفری موثر می باشد ، می تواند تاجر باشد یا خیر؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تاجر جز اشتغال در امر تجارت است ودر مواردی که نیاز به سو پیشینه نباشد منعی ندارد جهت اشتغال به این شغل

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله میتواند تاجر باشد و تجارت نماید
ولی نمی تواند در اداره ثبت شرکتها ، شرکت ،
ثبت نماید و
و نمی تواند کارت بازرگانی بگیرد
و نمی تواند از اتحادیه
پروانه کسب بگیرد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تاجر بودن در قانون وصف خاصی داردکه سوپیشینه ربطی به ان ندارد ولی این شخص در برخی موارد محدودیت دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در برخی موارد مانند ثبت شرکت و اخذ کارت بازرگانی و...محدودیت دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بلهدنی تواند اما دارای محدودیتهایی میشود.