مشاوره حقوقی رایگان - تجمیع پرونده های کلاهبرداری

با سلام، تعدادی پرونده داشتم که حبس های 1 تا 2 سال داشت، سه سال پیش ادغام کردم بابت 6 تا پرونده یه حبس واحد داد به مقدار 6 سال! الان 5 تا دیگه پرونده باز شده هر کدوم از 6 ماه تا 3 سال، میخوام بازم ادغام کنم، با توجه به اینکه رد مال هامو اینبار به حساب دادگاه واریز نمودم و درخواست تخفیف هم دادم، به نظر شما چقدر به من حبس میده؟ اصولاً تو این مواقع به نظر قاضی هست یا اینکه قانون خاصی هست برای میزان محکومیت؟ با تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هم قانون هست و هم در اختیار قاضی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. شما مرتکب هم
تعدد جرم و هم تکرار جرم شده اید . که همه جرائم از یک نوع
( کلاهبرداری ) میباشند
و در مورد تمام جرایم ، حکم محکومیت صادر خواهد شد ولی فقط مجازات اشد اجرا خواهد شد