مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف مساحت

سلام
نقشه بردار هستم یک زمین کشاورزی را حدود 4 ماه قبل نقشه برداری کرده و طبق تعرفه مالک حدود اربعه مشخص شد که حدود 3000 متر بود بعد از 4 ماه و بعد از فصل کشاورزی نقشه بردار دیگری آمده و مساحت حدود 50 متر کاهش یافته آیا مالک امکان شکایت دارد؟
در نقشه نوشته شده حدود اربعه توسط مالک مشخص شده

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله حق فسخ دارد ویا باید تراضی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به سازمان نظام مهندسی مراجعه نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله مالک می تواند فسخ نماید یا نسبت به کسریا زیاده توافق نمایند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مالک می تواند معامله را فسخ نماید یا نسبت به نقص کسر مساحت یا زیاده ما به ا لتفاوت به این خریدار و فروشنده رد و بدل گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات امکان فسخ معامله وجود ندارد