مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه نزاع

با سلام خسته نباشی چند وقت پیش من با دوستم به مغازه می‌ رفتیم که دیدم یک عده دارن بحث میکنن ما واکنشی نشان ندادیم و به راه مان ادامه دادیم وقتی از مغازه دراومدیم یک عده بچه ما را صدا زدن و ما رفتیم گفتیم چی شده. گفتن اینا به ما پرچم نمی‌دهند .
من برگشتم گفتم به این ها هم بدید شاید نذر دارند . برای امام حسین است بد یکی آمد به من گفت به تو چه اینجا به تو نمی‌رسه و یکهو یکی از دوستای آن پسر مرا از پشت زد ومن خوردم زمین و دوست من مرا بلند کرد و جدا کرد و چند نفر که مرا میشناختن مرا به خانه بردن وگفت شر نکن و آنها شاهد من هستن که من آن را نزدم ولی بد اینکه مرا آوردن اینور برادران آن بچه ها با رفیقانش ریختن سر پسره و پسره را زدن و پسر از دست من شاکی شده است و می‌گوید این ها از طرف تو بودن . و از دست من شاکی شده است . و برای من از کلانتری ابلاغیه آمد. و من به کلانتری رفتم
و همه اینا که بالا گفتم در احضارات خود نوشتم و نوشتم حرف های این آقارا قبول ندارم و در آخرش نوشتم خود این آقا میداند کی آن را زده. آیا این حرف آخر من برای من دردسر درست می‌کنه.. متشکرم. ممنون میشم اگه جواب بدین.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هرصورت شما وظیفه دفاع از پرونده را داشته اید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مدعی برای اثبات ادعای خود بایستی دلایل محکمه پسند ارایه دهد شما هم حق دفاع دارید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر
به احتمال زیاد تبرئه خواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شاکی باید به عنوان مدعی ادعای خود را ثابت کند.