مشاوره حقوقی رایگان - افزایش مبلغ قرارداد سرمایه گذاری مسکن

با سلام;
اینجانب در سال 97 یک آپارتمان پیش خرید نموده ام که طبق قرارداد می بایست در ابتدای سال 99 تحویل میشده است و تمام اقساط آن نیز طبق توافق به موقع پرداخت شده است. ولی به دلیل کم کاری سازنده پروژه تاکنون به اتمام نرسیده است و سازنده به دلیل شیوع کرونا و تورم سال 99 درخواست تفاهم جدید با افزایش مبلغ قرارداد را دارد و از طریق دفتر وکالت درخواست رای داوری دارد در حالیکه پروژه باید در سال 99 پایان می یافت و شامل این تورم سال 99 نمی شد.
خواهشمند است راهنمایی فرمائید چگونه می توان ایشان را محکوم کرد.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما الزام به انجام تعهد و خسارت دیر کرد را از او بخواهید ایشان وظیفه دارد طبق قرارداد همانطور که شما به تعهدات خود عمل کردید به تعهدات خود عمل میکرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک شما جهت اظهارنظر دقیق باید بررسی شودلطفا از طریق پنل ارسال مدارک ومستندات اقدام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما دادخواست الزام به انجام تعهد را از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر شکایت سازنده
رد خواهد شد مگر در قرارداد شرط شده باشد
شما باید ابتدا دادخواست
بدهید و